5 dagar

Nu var de 5 dagar sen jag skrev någonting på bloggen ocg det är 5 dagar tills jag får träffa CINDÖÖ.
Hennes namn ploppar alltis upp i min blogg, hon förföljer mej aaaaah :O

I fredags åkte jag till mamma och på lördagen åkte vi till en sandstrand utanför åkersberga, den va SKITFIIIN WOHO! Jättemysigt.
På lördagen när Tine och Viktor kom hem från Mallorca så kom dom hit :) saknat dom.
Söndagen spenderade vi på samma strand som jag och mamma gjorde, vattnet va ganska kallt men de gick.

Idag skulle jag och Tine cykla till Kvarnbadet i Vallentuna men mammas cykel (tantcykel, JAG SKA CYKLA PÅ EN TANTCYKEL :S sorry mamma) ville inte bli pumpad. Det blir i morgon istället.



/josse

Men hej jag VAR brun

Jag vet att det här är mitt tredje inlägg idag, så då blir de väl inga i morgon haha.

Ialalfall så kollade jag på bilder...

KOLLA VAD BRUN JAG VAR :O

två saker: jag vet att det är en "fjortis" bild och jag vet att det är sandra på bilden... Men kolla!!! Jag vill vara så brun nuuuu!

/Josse


09


Planer

Jag och Cindy pratade om jobb och att de är väldigt bra att ha.
Eftersom jag lätt kan komma in på donken så vill jag självklart det men det som hindrar mej är att jag tycker de är "läskigt" och pinsamt att komma till något nytt ställe med nya människor.
Sen kom vi på den smarta idén att söka tillsammans, inte att gå dit med ett gemensamt cv utan att bara gå dit tillsammans för då kanske det blir lite lättare.

Vi vet ju inte om det går men vi kan ju alltid hoppas.

Bullen klagar på mina bilder så jag försökte hitta någon "normal" bild som jag inte "putar" med läpparna på. Jag putar inte med läpparna! OKEJ?
Jag lipar istället, mycket mer effektivt.

Jag sa inte att bilden skulle vara seriös hehe.

/Josse 

Städa städa städa!

Nu har jag städat köket och vardagsrummet! Orkade inte bo i skiten asså.

Såhär såg de ut...
Nej självklart inte.

Mer åt de här hållet isf..
Hahhaa.
Sen när jag var klar och hittade en dammtuss så såg de ut såhär...
Man tröttnar ju asså.

Vi hittar inga dammsugarpåsar och jag är ganska säker på att den som är i dammsugaren kommer sprängas snart.

/Josse

En promenad

Jag kollade in i kylskåpet och de såg väldigt tomt ut, väldigt.
Så jag gick till centrum för att handla mat, men på vägen så finns det ju andra affärer. Som t.ex. Lindex där jag äntligen hittade ett par byxor och en väskaffär där jag hittade en väska. Woho.

Händer inte så mycket annars, jag tror Elin kommer hem snart. Förmodligen kommer Jocke på köpet...
Pappa sover inte hemma längre, can't really blame him for that.

Som ni ser så piffade jag till den lite men som Cindy sa "Inte så somrig men men". Men hon tyckte den var fin och de tycker jag också.



/Josse

Mina fötter är kalla

Om du läser det här mamma så kan du väl ta och skicka bilderna! Jag fick inte ta din kamera även fast vi båda visste att du inte skulle lägga in bilderna, din ursäkt är att du kanske vill ta en bild. Har du tagit någon bild? Nej trodde inte de heller, den enda som typ fotar med din kamera är jag!
Men jag älskar dej endå.

Molly kom hit och lämnade min efterlängtade jacka, vi tog en åktur till gubbängen. Satt och snackade lite sen va det bara att fara hem igen.

Nu sitter jag här igen, ensam. Eller jag har ju katten men ja vet inte riktigt om jag kan kalla det för sällskap eftersom han inte ens syns till just nu.

Funderar på att gå och lägga mej, men jag vet inte riktigt.
Passar på att hälsa till min lilla sjuka Cindy :)



/Josse

Cindy

Åkte till farsta strand och mötte Cindy en liten stund, bara för att komma ut lite.
Hon jobbar hela juni så man får ju passa på :)




/Josse


Midsommar!

Igår var det midsommarafton, som alla vet... hoppas jag.
Klockan 09.55 kom mamma och hämtade mej, Elin och Jocke. Vi packade bilen och började åka mot Ankarudden där båten till Landsort går. MEN bara 10 minuter från Ankarudden så blev Viktor extremt åksjuk, det blev kast spya över hela honom och hans stol.
Alla kastade sej ut och när jag såg Jocke praktiskt taget ligga över Elin för att komma så långt ifrån som möjligt så fick jag en flash back. Det va nämligen så det såg ut på väg hem från fjällen för några år sedan, haha usch.

I alla fall så missade vi båten och Hasse fick komma med hans båt och hämta oss. När vi kom fram så var allt framdukat och det va nästan bara att sätta sej och äta.

Efter lunchen så gick vi ner till midsommarstången och kollade på när folk dansade runt den. Dom sålde lotter och mormor vann en 12 kg lax :S vad är oddsen?

Efter allt stohej där nere så gick vi till huset och fikade. Sen var det bara att fara hem igen, runt klockan sju var jag hemma igen.

Mamma har alla bilderna och jag ska tvinga henne att skicka alla till till mej! Så antingen kommer dom sen eller i morgon ;D




/Josse

Nu är jag här och skriver igen

Klockan 08.45 vaknade jag i morse, konstiga tider jag har när jag är ledig asså. Jag kan inte ens ge mej själv en sovmorgon. Hur som helst så hjälpte Tine med hennes matsäck och gjorde samtidigt frukost till mej själv.
Efter det så spenderade jag min tid med den underbaraste vackraste mekaniska grejen som finns! TV APPARATEN :D okej datorn är också skitbra! Nu låter det som att jag är någon form av data/ tv nörd, vilket jag vill göra klart för alla att jag inte är! Jag kom på en till! Mobiltelefonen, underbart.

Anyway så kan jag ju inte kolla på tv hela dagen så jag snodde mammas kamera och la med på henne extremt vackra rya (stavas de så? de uttalas i alla fall så) matta och tog lite bilder på mej själv. Jag har nästan inga bilder på mej eftersom jag och mina kompisar inte tar bilder när vi är med varandra så de får bli "egobilder" den här gången :P.

Du kan ta det lugnt mamma, både din kamera och matta lever! At least for now...


Jag har kollat upp vad det ska vara för väder i Nynäshamn, eftersom Landsort (där vi ska fira midsommar) ligger utanför nynäs... någonstans...
På förmiddagen ska det regna lite vilket inte är så kul men det kan fortfarande ändras! Sen på eftermiddagen ska det bli sol och kanske lite moln vilket är bättre. Men nu ska jag berätta för er vad som inte är bra!
På eftermiddagen/ kväll så måste jag åka med mamma hem eftersom Tine och Viktor måste till Micke (deras pappa) och jag måste till min katt.
Anledningen till det är att pappa åker till koster och Pissen kan inte sova själv.. eller han kan väl men jag vill inte ha nerpissade kläder! Pappa åker till koster på torsdag och kommer hem söndag.
Så jag kommer sitta själv hemma på midsommarkvällen, Jag tror knappast att någon vill komma till mej när dom kan fora med annat folk.



/Josse


Nu är de såhär att.. eh..

Hej alla medborgare!
Sitter vid datan med Tine och fattar inte hur de här tangentbordet har sålt eller att min mamma ens köper något så opraktiskt! Helt och hållet puckat och cp tangentbord som knappt går att skriva på. Om du läser det här mamma, så är älskar jag dej endå. OKEJ? :D

Solen lyser lite iallafall men det är fortfarande kallt och min NÄSA RINNER :O uuusch va äckligt, jag vet -.-
Viktor sitter i soffan och kollar på en mussefilm som vi tvingade på honom när den andra filmen inte funkade, han bryr sej nästan inte om vad han kollar på när man väl har satt på filmen. Vi skulle väl kunna sätta på porr utan att han skulle märka.. inte så smart men endå hehe (a). Det ska vi förstås inte pröva om ni trodde de!

Mamsen kom genom dörren nu om ni ville veta de.. hon sa att hon skulle komma hem kl 17.00 och klockan är nu 16.56 :O herregud hon är tidig! Jordens undergång.



Jag bjuder på en fullt seriös bild på mej själv! ENJOY :D

/Josse

Midsommar

Okej, på onsag åker jag till mamma och på torsdag ska vi åka till landet om det inte regnar förstås.
Kollade vädret nyss men vet inte riktigt hur jag ska tolka det eftersom man inte direkt hittar så mycket info om midsommarhelgen, de är ganska många dagar tills dess.

Idag mår jag sämre än vad jag gjorde igår, har ont i huvudet, hostar MASSOR och allt de andra som kommer med i förkylningspaketet.



Har min pisse bredvid mej :) han är så gullig när han sover.
Vi har ett problem... vart ska katten vara på midsommar? Jag ska till landet och det ska elin också, pappa vill till koster och då har vi bara farmor kvar men hon ska ju självklart också upp till landet. Fast hon ska till norrtälje.
Om det regnar så blir det jag som får sitta ensam hemma med honom, annars kanske det blir pappa om han inte tar med honom ner till koster.

/Josse

WOHO!

Tjoho nu har jag valt att gå tillbaka till min gamla blogg (den här) eftersom jag kände att jag inte riktigt fick ut något av att skriva i den andra som jag hade med Molly, snarare tvärt om...
Iallafall så sitter jag hemma sjuk med pissen och en pappa med helt omvriden fot, inte den bästa starten på sommarlovet kanske men det regnar ju så ja passar väl på att vara sjuk nu.

Skulle varit med Cindy i fredags efter skolavslutningen men ja orkade verklligen inte, jävla förkylning. Så det blev att stanna hemma och sova.

Idag har jag en extremt retlig rethosta och de gör ont i mina lungor när jag hostar eller sväljer :( blä. Jag orkade inte göra mat och inte pappa heller så efter ett bra tag bestämde han sej att jag kunde få donken (JAAAAA!), haha. De va så värt asså.

Saknar mina småsyskon som jag egentligen skulle varit hos just nu. På fredag är det midsommarafton och då ska vi fara ut till landsort för att fira det med massa people, massor... 
Jag är inte så bra på högtider med tanke på att jag glämde bort självaste nationaldagen så det är tur att jag har mamma som påminner mej och faktiskt säger vilken dag osv... aja what ever. 




/Josseboy

RSS 2.0